Česta pitanja

Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja. Izdvojli smo ona najčešća, kako bi Vam pomogli da lako dođete do najbitnijih informacija.

MOŽE LI ISTA ZVEZDA BITI IMENOVANA DVA PUTA?
Ne može, jednom imenovana zvezda se zavodi u registar i više ne može biti imenovana.
DA LI SU IMENOVANE ZVEZDE VIDLJIVE GOLIM OKOM?
Postoji mogućnost imenovanja samo zvezda koje su zavedene pod kataloškim brojevima tj. nemaju svoja imena. Zvezde vidljive golim okom su već imenovane pa ne postoji mogućnost da ih imenujete.
KAKO MOGU IMENOVATI ZVEZDU?

Zvezdu možete imenovati popunjavanjem porudžbenice na našem sajtu, a za sva dodatna pitanja nas možete kontaktirati.

KOLIKO JE VREMENA POTREBNO ZA ISPORUKU PAKETA?
Rok za isporuku paketa je 2 – 3 radna dana u zavisnosti od lokacije i dodatnih zahteva klijenta. Međutim, može se desiti, što je često slučaj, da Vam paket stigne i dosta ranije. U slučaju isporuke van teritorije Republike Srbije, rok za isporuku je 20 dana.
DA LI MOGU ODREDITI TAČAN DATUM ISPORUKE?
Možete odrediti tačan datum kada želite da vam paket bude isporučen, ali to mora biti najmanje 7 dana od zahteva.
KOJI SU MOGUĆI NAČINI PLAĆANJA?
Načini plaćanja su pouzećem i uplatom na naš račun u banci.
DA LI MOGU DA POŠALJEM ČESTITKU UZ PAKET?
Možete uz paket poslati i čestitku ili određeno pismo. Pošaljite nam na  e – mail, a mi ćemo je odštampati i poslati uz paket.
ŠTA DA RADIM U SLUČAJU DA JE PAKET OŠTEĆEN?
U slučaju da je sadržina paketa oštećena prilikom isporuke,  u najkraćem mogućem roku ćete dobiti novi paket o našem trošku. U slučaju da je do oštećenja došlo Vašom greškom, imaćete posebne olakšice pri plaćanju ponovnog izdavanja paketa.
KAKO DA LOCIRAM SVOJU ZVEZDU?
Imenovanu zvezdu možete locirati pomoću mape zvezde koju dobijate u paketu.
KADA MOGU VIDETI SVOJU ZVEZDU?
U zavisnosti od toga koju od dve opcije izaberete da li numerisanje po zodijačkom sistemu ili cirkumpolarno numerisanje, imaćete drugačije mogućnosti posmatranja imenovane zvezde. U slučaju cirkumpolarne numeracije, zvezdu možete videti u svako doba godine, dok kod zodijačke numeracije zvezdu ćete moći videti u određenim periodima u toku godine u zavisnosti od sazvežđa.
KOLIKO DUGO ĆE ZVEZDA BITI IMENOVANA?
Jednom imenovana zvezda ostaje večno imenovana. Što znaci da ćete imenovanjem zvezde  nekome pokloniti poklon koji traje večno.
MOGU LI IZABRATI GDE ĆE SE NALAZITI MOJA ZVEZDA?
Da, možete izabrati sazvežđe u kojem želite da se nalazi Vaša zvezda.
DA LI ĆE MOJA ZVEZDA BITI ZVANIČNO POZNATA I PRIZNATA OD STRANE IAU?
Ne, IAU ima sopstvene kataloge i vodi sopstvenu numeraciju zvezda. Imenovanje ima simbolično značenje, a ne oficijalno. Podaci o imenovanoj zvezdi ce biti čuvani u našoj bazi, i objavljeni u izdanju Registar zvezda Star & Love.
MOGU LI IZVRŠITI PORUDŽBINU NA NEKI DRUGI NAČIN, OSIM NA SAJTU?

Porudžbinu možete izvršiti i slanjem same porudžbenice na našu e–mail adresu, kao i telefonom na broj 063448558

DA LI JE MOGUĆA ISPORUKA I VAN TERITORIJA REPUBLIKE SRBIJE?
Isporuka van teritorije Republike Srbije je moguća. U tom slučaju, rok za isporuku je 20 dana i uplata mora da se izvrši u banci, pri čemu će klijent snositi i troškove isporuke.
ŠTA DA RADIM AKO MI PAKET NE STIGNE DO ODREĐENOG ROKA?
U slučaju da Vam nije stigao paket u roku isporuke, molimo Vas da nas obavestite, a mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da Vam isporučimo paket lično.
POSTOJE LI OGRANIČENJA U POGLEDU IZBORA IMENA ZVEZDE?
Pri imenovanju zvezde možete izabrati bilo koje ime koje se ne protivi shvatanjima morala i običajima društva. Takođe, ime ne sme imati više od 40 karaktera.
DA LI ĆETE ME OBAVESTITI O PRIMANJU MOJE PORUDŽBINE?
Da, posle primanja porudžbine ćemo Vas obavestiti i putem e -mail – a, kao i telefonom, radi potvrde podataka.
MOŽETE LI POSLATI PAKET NA ADRESU OSOBE KOJU JA ODREDIM?
Možemo, ali nam to morate posebno napomenuti pri porudžbini.
NISAM PRIMIO NIKAKVU POTVRDU DA SAM IZVRŠIO PORUDŽBINU. ŠTA DA RADIM?
Molimo Vas da nas obavestite o porudžbini preko telefona.
MOGU LI DOBITI DUPLIKAT SVOG SERTIFIKATA ILI MAPE ZVEZDA?
Možete, pošaljite nam zahtev i dobićete duplikat sertifikata ili mape zvezda, pri čemu plaćate samo troškove ponovnog štampanja.
MOGU LI IMENOVATI ZVEZDU BLIZU POSTOJEĆE IMENOVANE ZVEZDE?
Možete, ali nam to morate posebno navesti u zahtevu, kao i poslati nam koordinate blizu koje zvezde želite. Radi se o optički bliskim zvezdama.

Želite da imenujete zvezdu?

Ukoliko želite da imenujete zvezdu i poklonite je voljenoj osobi, na pravom ste mestu! Kliknite na dugme Poručivanje, odaberite paket i on će biti kod vas za 2 do 3 radna dana.

isporuka na teritoriji cele srbije u roku od 5 radnih dana. Za zemlje regiona po dogovoru.

Posebni trenuci

Naša misija je jednostavna, želimo da svaki poklon paket odiše otmenošću i da osoba kojoj je poklon namenjen taj trenutak nikada ne zaboravi
Šta je za vas ljubav?

Šta je za vas ljubav?

Ljubav je najlepše osećanje. Kada volimo posao koji radimo, obavljamo ga lako, kao da nam to i nije posao. Nije nam teško, imamo želju da učimo i napredujemo, da svakim danom budemo bolja verzija onog jučerašnjeg sebe. Isto je i sa ljudima. Kada ih volimo, spremni smo...

Kako izabrati poklon po horoskopskom znaku

Kako izabrati poklon po horoskopskom znaku

ŠTA POKLONITI OVNU Pripadnicima ovog vatrenog znaka je vrlo tesko ugoditi, narocito kada su u pitanju pokloni. Ovnovi su strastveni i impulsivni tako da morate biti pazljivi kada im nesto darujete, narocito zato sto ce oni u tom poklonu traziti neki simbolican smisao...

Pokloni po bontonu

Pokloni po bontonu

Fazon je u pažnji Poklon U drevna vremena, darivali su se gotovo isključivo bogovi. Danas je situacija znatno drugačija: pokloni se daju svima koji su nam dragi, a često i onima za koje nameravamo da to postanu. U poslovnoj komunikaciji postoje određena pravila –...